Klacht: Artikel niet geleverd

op 02 april 2020 over ZARA in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ruim twee weken geleden een bestelling online geplaatst. Twee artikelen ontvangen, één artikel ontbrak. Contact hierover opgenomen via de chatfunctie. Ze zouden het gaan uitzoeken. Na twee weken is mijn vraag nog steeds in behandeling. Als ik een mail stuur om te vragen of ze al een antwoord kunnen geven, krijg ik steeds dezelfde standaard en onpersoonlijke mail dat mijn vraag nog steeds in behandeling is. Ook krijg ik geen reactie wanneer ik vraag om mijn geld terug te storen. Erg jammer dat de communicatie zo slecht verloopt.

Gewenste Oplossing:

Graag wil ik een antwoord op mijn vraag waarom het artikel niet geleverd is. Wanneer ik deze kan verwachten. Indien het niet mogelijk is om op korte termijn te leveren, wil ik mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over ZARA

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over ZARA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nasha33