Klacht: Artikel niet geleverd

op 10 juli 2019 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Parasol besteld. Website van Groupon geeft aan dat de bestelling binnen twee dagen verzonden wordt. Nu, 9 dagen verder is het artikel nog steeds niet verzonden. Contact gezocht met Groupon. Die wist niet verder te komen dan over de kleine lettertjes te beginnen. Dat het 14 dagen kon duren voordat de bestelling bezorgd zou worden. Aangegeven dat op website Groupon staat vermeld dat het artikel binnen 2 dagen verstuurd zou worden en dat dit nog steeds niet was gebeurd. Medewerker bleef zicht verschuilen achter de kleine lettertjes. Bestelling annuleren? Nee, dat kon niet. Ik kan het artikel alleen retour sturen en dan krijg ik mijn geld terug. Maar, beste Groupon, het artikel is dus niet geleverd! Dus hoezo terugsturen? Beste mensen, bestel hier niet!!

Gewenste Oplossing:

Als ik mij geld terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eitje24