Klacht: Tentamen missen

Dion1998 op 17 januari 2018 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is vanochtend voor de zoveelste keer een “storing” bij arriva waardoor ik 1 van de belangrijkste tentamens van dit jaar ga missen. ik vind dit niet eerlijk en er wordt ook voor geen enkele oplossing gezorgd.

Het gaat over het traject emmen-zwolle.

Ik hoop dat ik hier nog iets over terug te horen krijg, zodat ik me ook kan verantwoorden op school… ook is mijn reis nu met minimaal 1,5 uur vertraagd.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden dat, als er een storing is, meteen bussen worden ingeschakeld en dat niet 1,5 uur duurt.. en dit voor alleen een storing tussen Nieuw Amsterdam en Coevorden.

Over het algemeen ben ik verder tevreden over arriva.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 17 januari 2018 om 09:31 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Dion1998,

Vanwege een sein- en wisselstoring rijden er momenteel inderdaad geen treinen, omdat daar geen mogelijkheid toe is. We kunnen niet over een gestoorde wissel heen. Deze wissels zijn niet in ons beheer, dus helaas hebben wij daar geen invloed op. Wij adviseren reizigers die belangrijke afspraken hebben en op tijd móéten zijn, zoals bijvoorbeeld een tentamen, altijd voor de zekerheid rekening te houden met vertraging en iets eerder te vertrekken. Er rijden momenteel bussen.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland

Met vriendelijke groet,
Nina
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door