Klacht: AOV verzekering zelfstandige

op 27 december 2012 over Generali in de categorie Verzekering

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mensen, Ik ben zeer ontevreden over Generali v.w.b. mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering.Vanwege psychische en lichamelijke klachten ben ik arbeidsongeschikt vanaf augustus 2011 en sinds 1 november 2012 mijn uitkering stop gezet na een bezoek aan hun psychiater die in nog geen half uur 4 vragen stelde en ik weer kon gaan. Direct daarna heeft Generali mijn uitkering stop gezet. Direct deze zaak overgedragen aan mijn advocaat en zal binnekort hierover uitgebreid mijn verhaal vertellen over Generali en hun praktijken. Zowel hier mijn verhaal als bij Tros Radar.

Gewenste Oplossing:

Mijn uitkering weer hervatten en zo snel mogelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Generali over deze klacht.

Bericht van Generali

6 jaren geleden - Beste heer, Wij kunnen ons voorstellen dat u het vervelend vindt dat uw standpunt anders is dan dat van ons. Wij hebben uw advocaat alle benodigde stukken toegestuurd. Met vriendelijke groet, Belinda Communicatie Adviseur

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Generali in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door paraat