Klacht: annulering vlucht alicante brussel september

op 31 maart 2020 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo transavia heeft mijn vlucht alicante brussel geannulleerd, van wege corona vliegen ze tot maart volgend jaar niet op brussel. tot dusver begrijp ik dat maar nu annuleren voor september en dit op corona afschuiven om maar een voucher te kunnen uitkeren ipv mijn geld terug geven of nu omboeken gaat er bij mij niet in. transavia gebeld en antwoordt was hier moet u het maar mee doen PUNT. ik moet afwachten tot eind april op de voucher hebben ze gezegd . lijkt mij heel oneerlijk want september valt voor nu buiten de corona maatregelen …..geld terug lijkt mij de enige mogelijkheid.

Gewenste Oplossing:

terug betaling geannuleerde boeking en niet anders want de annulering valt voor nu buiten de corona maatrgelen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door dimlouw