Klacht: Annulatie order T44693

CARAZOE op 27 april 2020 over TrendX.nl in de categorie Internetshops - Algemeen, Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik deed een bestelling van mondmaskers en handschoenen op datum van 23032020. Op 1404- 1704 en 2304 zond ik een mail om de annuleren en het geld terug te storten op mijn rekening . Ik kreeg echter nooit antwoord, wel nog een mail dat de levering later gaat gebeuren. Ik wens echter alleen mijn geld terug. MVG De Cock Micheline, B-9100 Sint-Niklaas

Gewenste Oplossing:

helemaal niet

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over TrendX.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over TrendX.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door CARAZOE