Klacht: OTR Beyonce and Jay-Z op 19.06.18

op 12 juli 2018 over amsterdam arena in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte

Zeer teleurgesteld over de locatie en de administratieve opvolging. Tickets besteld voor de OTR tour van Beyonce Jay-Z op 19.06.18 en daar bovenop nog eens een mooi bedrag voor een parkeerplaats. Uiteindelijk mochten we slechts op 1 van de aangegeven parkeerplaatsen, zoals aangegeven op het parkeerticket, parkeren en dit niet wegens overbezetting. Wel omdat dit enkel voor VIP zou zijn…. Bovendien bovenop het ticket voor de parking toch nog moeten betalen om uit te kunnen rijden. Ik verzond hiervoor reeds op 20.06.18 een klacht en kreeg hier geen antwoord op.

Verder zeer teleurstellend dat de zaal niet volledig verduisterd was. De helft van het lichteffect van de show verviel.

Tot slot was ook het geluid ondermaats. De muziek stond dusdanig luid, dat de zang voor 34de verviel. Wij zaten aan de zijkant en hadden daar bijkomend last van een echo tussen de hoofdboxen en de boxen die aan onze kant hingen.

De amsterdam arena staat gekend als topconcertlocatie, maar voldeed op geen enkel vlak. De naam wordt niet waar gemaakt.

Ik voel me daadwerkelijk bekocht.

Hopend op een gepaste reactie.

Gewenste Oplossing:

Ik verwacht minstens terugbetaling van het parkeerticket en een eerlijk aanbod voor wat betreft de slechte kwaliteit van geluid en verlies van lichteffect tijdens de show.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over amsterdam arena

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over amsterdam arena nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Lee Uyttenhove