Klacht: Amerikaanse koelkast

op 06 juni 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eind 2014 een koelkast gekocht na een maand stonk mijn hele huis naar gas, alle eten wat er in zat heb ik weg moeten gooien en na gezeur en gezweik kreeg ik een andere en na anderhalf jaar die ook kapot 3 keer monteer geweest en onderdelen vervangen en nu is de garantie helemaal voorbij is de hele koelkast kapot. En nu wilt samsung mij wel een Nieuwe geven MAAR wel met een bijbetaling!!! NOOIT MEER WEER SAMSUNG!!!

Gewenste Oplossing:

NOOIT niet sinds ik samsung koelkast heb gekocht

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door NOOIT MEER samsung