Klacht: ALTIJD KOMEN DE BUSSEN TELAAT

op 08 september 2017 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Altijd komen de arriva bussen zeker 5 minuten telaat waardoor ik mijn volgende openbaar vervoer mis en steeds een halfuur moet wachten ( daar heb ik nu genoeg tijd voor om dit te schrijven, want zoals gewoonlijk was de bus weer telaat). Als er een tijd wordt aangegeven is het normaal dat je ook om die tijd komt en niet 5 minuten later.

Gewenste Oplossing:

Als de bussen eens fatsoenlijk optijd komen!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Arriva

1 jaar geleden - Beste Aimee, Dat is niet leuk om te lezen! Graag hoor ik van je om welke lijn het gaat en wat je begin- en eindhalte is zodat ik je klacht kan doorzetten in de regio. met vriendelijke groet, ^JK Webcareteam Arriva

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 14 september 2017 om 21:29 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Aimee,

Helaas hebben we tot op heden nog niet de benodigde informatie van jou ontvangen om de klacht door te kunnen sturen naar de regio. Daarom wordt de klacht afgesloten.

Mocht je nu of in de toekomst nog vragen hebben over deze melding of een ander voorval, dan adviseer ik je om contact met ons op te nemen via onze Twitterpagina, of ons Facebookaccount. Je vindt ons onder @Arriva_NL en www.facebook.com/ArrivaNederland.

Met vriendelijke groet,
^MR
Webcareteam Arriva

Heeft op 15 september 2017 om 07:35 geantwoord

Ik geef een klacht in er wordt gewoon niks mee gedaan, zodat het lijkt at arriva nooit klachten heeft, nu weet ik ook hoe dat komt omdat ze er niks mee doen maar voor mij is arriva SLECHT !!!!!

Alle klachten die gemeld zijn door Arrivanooitoptijd