Klacht: Alles ligt eruit

op 04 oktober 2016 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds gisteren geen Internet, tv,radio van ziggo, waarschijnlijk is Door werkzaamheden buiten de kabel geraakt, ik heb al 4x contakt gehad en krijg pas de 12 de een monteur, wat een slechte service van ziggo, ik heb echt helemaal niks geen ontvangst, en ze hebben er schijt aan bahbah ik ben superboos

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat het snel opgelost word en dat er moeite word gedaan, er word niet eens gekeken of het Door die werkzaamheden komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Ziggo

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Ziggo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door gyhna54