Klacht: Alles is bagger!

op 10 september 2018 over xxl-shop.nl in de categorie Mode

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Man, man, man! Dat zo’n bedrijf nog kan bestaan.
Slechte PS4 controller ontvangen. Inmiddels 2 mails gestuurd, 3 telefoontjes verder en nog steeds geen hulp! Op de website wordt beloofd dat ze binnen 48 uur reageren op een mail. Inmiddels een week verder, nog steeds geen reactie. 3 telefoontjes verder, 2x beloofd dat ik binnen 24 uur wordt terug gebeld. Bel ik net: vreemd dat mijn collega dit heeft aangegeven, we doen niet aan terugbellen. Ik zal een mail sturen naar mn collega’s, binnen 48 uur krijgt u een reactie.

Mensen, echt niks bestellen hier. Wat een drama zeg. Ongekend!!

Gewenste Oplossing:

Als mn probleem wordt opgepast tegemoetkoming!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over xxl-shop.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over xxl-shop.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jordib