Klacht: alleen steel alstroemeria

Julietta op 30 maart 2018 over Greetz.nl in de categorie Internetshops - Wenskaarten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste Greetz,

Ze zeggen dat je een gegeven paard niet in de bek moet kijken maar ik vind het belangrijk dat jullie (en niet de gever in dit geval) op de hoogte worden gesteld van een zending met bloemen waarbij de tak alstroemeria inderdaad alleen maar de steel bevatte en één kleine knop zie ik nu. De rest was allemaal afgeknipt net onder de bloem lijkt het.

Gewenste Oplossing:

Ik zou blij verrast zijn als ik een boeket zou krijgen met één soort bloemen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Greetz.nl over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Greetz.nl in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat Greetz.nl een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Greetz.nl

Heeft op 11 april 2018 om 12:03 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Julietta,

Bedankt voor je melding.
Wat jammer om te horen dat de ontvangen bloemen niet naar wens waren.
Uiteraard willen we dit graag samen met je oplossen.
Is het mogelijk om ons een foto te sturen van de tak En mocht je de verzender zijn, heb je dan voor ons het ordernummer
Hoor het graag van je!
Greetz Eline

Julietta

Heeft op 13 april 2018 om 08:59 geantwoord

Beste Eline, ik probeer terug te mailen maar dat is onmogelijk. Ik heb inderdaad een foto gemaakt van de tak alstroemeria maar mijn mail aan jullie met foto kwam terug. Mag ik een mailadres waar ik mijn bericht naartoe kan sturen? Gr. J.

Alle klachten die gemeld zijn door