Klachten over All-Round Service

Hieronder kunt u zijn welke klachten, complimenten en suggesties er over All-Round Service zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van All-Round Service in de categorie Loodgieters

2 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

vervanging slot

Klacht van heila1 op 12 september 2021 over All-Round Service in de categorie Loodgieters

beste heer mevrouw, ik denk dat ik ben opgelicht door dit bedrijf. Toen ik ze belde om mijn slot te vervangen zeiden ze dat ik een bedrag van 250euro zou moeten betalen. Toen degene is gekomen schrok ik enorm en... Lees meer

Berekenen ongemerkt arbeid dubbel.

Klacht van Wolswijk op 12 januari 2017 over All-Round Service in de categorie Loodgieters

Ik: Onderhoudsbeurt van een CV ketel mogelijk? (gemiddeld tussen de 60 en 80 euro, afhankelijk van de aanbieder). ARS aan de telefoon: Onderhoudsbeurt kost 65,50 euro, mijnheer. Ik: Helaas ook een E5 storing. ARS: Dat is op te lossen. De monteur heeft de benodigde... Lees meer