Klacht: Aldi neemt zijn klanten niet serieus

GE van der Molen op 03 maart 2013 over Aldi in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een folder te hebben gezien van de Aldi al een week bezig internet af te struinen naar reviews van de mobiele telefoon(Wolfgang AT-AS40SE)die ze aanbieden voor 119,00 euro. ‘s-morgens voor openingstijd als 6e aangesloten van mensen die ook een mobiel wilden aanschaffen. Bij het openen van de deuren werd door de verkoopleider al direct gezegd dat er maar 3 toestellen waren geleverd. Teleurgesteld dus naar huis, teleurgesteld en als consument het gevoel te hebben door Aldi niet serieus genomen te worden. Een folder die bij honderden, misschien wel duizenden,mensen thuis in de brievenbus valt en dan 3 telefoons in de winkel voor de verkoop. Een organisatie als de Aldi zou zich moeten schamen voor deze “”Volksverlakkerij””.

Gewenste Oplossing:

Met welke oplossing ik tevreden zou zijn, men moet de consument de mogelijkheid geven om de telefoon alsnog aan te kunnen schaffen. Men noteert, inventariseert en schaft aan. Zo loopt de winkel geen risico dat men teveel telefoons aanschaft en er producten niet verkocht worden en houdt men de klant tevreden. Zo moeilijk is deze gedachte toch niet?

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Aldi

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Aldi over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Aldi nog niet in behandeling is genomen.

Aldi

Heeft op 09 februari 2021 om 14:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

ALDI is sinds september 2020 actief op Klacht.nl. De klacht die u hier hebt ingediend, is gedateerd of via een ander kanaal opgelost. Wij zullen deze klacht daarom afsluiten en als opgelost beschouwen. Mocht u nog vragen hebben of verder geholpen willen worden met uw klacht, neem dan contact op via [email protected]

Met vriendelijke groet,

ALDI Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door