Klacht: Al 2 jaar gaat wachten op mijn geld terug

op 02 oktober 2017 over Dit is TV in de categorie Digitale TV

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na vele berichten en bellen Dit is tv maar ik nu al 2 jaar mee bezig ben van een kastje 4k heb het toen terug gestuurd dat het niet werkende omdat er steeds de icoontjes ervan weg wagen kreeg ik een nieuwe thuis gestuurd die heb ik twee dagen gehad die deed precies hetzelfde toen heb ik gezegd Stuur me maar het geld terug op mijn rekening nu 2 jaar verder heb ik nog niets gezien continu krijg ik te horen Het is in behandeling al paar brieven geschreven maar ik krijg er geen reactie op

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn na 2 jaar wachten op mijn geld dat ik dat terug krijg het kostte toen in die tijd €159 Wij moeten ook direct betalen als we wat bestellen als we wat terug moeten krijgen Doe je dat nu al 2 jaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Dit is TV

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Dit is TV nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Koi1961