Klacht: Airmax 2016 lek

op 30 november 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb airmax 2016. Alleen de zool van mijn linkerschoen is lek. Ik vraag me nu af wat ik kan doen?. Kan ik het nog terug sturen of mijn geld terug krijgen..? (Ik heb er zelf geen naalt of iets ingestoken, of in iets scherps gestaan ik snap dus ook niet hoe het kan ?)

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg of en nieuw product mag uitkiezen van de zelfde prijs of minder

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Tijs Manche