Klacht: Airfryer valt steeds uit

op 17 juli 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een airfryer xl maar er zit volgens mij een technisch fout in als ik op de aan knop drukt springt hij een seconde aan en dan valt hij weer uit als ik daarna de stekker uit het stop contact haal doet hij het soms weer maar ook maar voor de tijd dat ik hem ingesteld heb hopelijk kunnen jullie me hier verder mee helpen

Gewenste Oplossing:

Als het probleem opgelost word

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Zoedanelon