Klacht: airfryer valt gewoon uit, hij doet het maar even

op 12 september 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Airfryer xl is van 14 juni 2015 en valt nu gewoon zomaar uit, een klacht die veel voorkomt las ik op internet. Ik vind dit niet kunnen voor zo\\\’n duur apparaat, heb er 179 euro voor betaald en zou dus nu alweer een nieuwe moeten. Ik verwacht meer duurzaamheid van philips, anders had ik wel een goedkoop merkloos ding kunnen kopen. Ik ben een trouwe klant van philips omdat ik geloof in het merk.

Gewenste Oplossing:

een nieuwe of dat deze kosteloos gemaakt word.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Hi3