Klacht: Airfryer mandje en bak

op 02 oktober 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bak en het mandje zijn niet meer schoon te krijgen. het lijkt wel een soort ingebrand in de zijkant en onderkant.Ik hoorde dat er wel meer klachten over zijn. helaas.Je zou het in de vaatwasser zo schoon kunnen krijgen en dat leek ook best een paar keer zo te gaan maar nu is het echt erg en op geen enkele manier meer tye reinigen.

Gewenste Oplossing:

Als ik het weer helemaal schoon kan gebruiken in de airfryer en het ook schoon blijft na normale reiniging

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door alisl