Klacht: Air zool kapot

op 10 mei 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb 29 maart de nike air max 2017 gekocht. Ik ben er heel zuinig op, ik liep op stage en hoorde iets langzaam leeg lopen, me air zool was lek!? Ik terug gegaan naar de winkel (footlocker) en het uitlegt. Aangezien ik ze meer al 28 dagen heb kon ik ze niet meer ruilen. Nu heb ik blijkbaar een klein gaatje in me zool. De winkel zei dat hun er niks meer meer konden wat erg jammer is want ze waren best duur.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag nieuwe willen of me geld terug willen, want heb ze nog niet heel lang en vind het erg zonde.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Iris van Rens