Klacht: Air nu al lek bij Custodio mate nike

op 19 mei 2020 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Nu een paar maanden verder terwijl ik de schoen missien 2x per draag niet intensief op loop is de schoen nu al lek en zool kapot. De onderkant en bovenkant zien er nog perfect uit. Dit heb ik niet eerder zo snel stuk gehad, snap slijtage maar dit is wel heel snel

Gewenste Oplossing:

Wanneer er een goed alternatief of restitutie ervan komt

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marcelterlouw