Klacht: Air max 2016

op 30 juli 2017 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn zwarte air max nu anderhalf jaar. Ik ben hier dan ook erg zuinig op en ga niet op scherpe objecten staan en doe er ook geen gekke dingen mee. Nu was ik gisteren aan het lopen en voelde dat mijn rechter voet een beetje wankelde. Toen ik aan mijn zool voelde merkte ik dat de zool ” lek ” is. Mijn vraag is hoe dit kan. Dit zijn mijn fijnste schoenen en ik heb al in schoenenwinkels gekeken voor nieuwe maar nergens worde deze meer verkocht.

Gewenste Oplossing:

Als ik een antwoord heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Emma013