Klacht: Air max 2016 lek

op 21 augustus 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik had eerste een paar nike air max 2016 gekocht en na 6 weken waren ze al lek. Ik ging terug naar de winkel en kreeg nieuwe maar kon niet meer dezelfde kleur krijgen jammergenoeg. Nu zijn het 2de paar nike airmax 2016 nu ook al lek. Ik doe er altijd voorzichtig mee en dan gaan ze toch lek.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als ik het geld terug zou krijgen voor de schoenen of een nieuw paar nike air max 2016 zou krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door floorhubach