Klacht: Air Max 2016 kapot na 1 maand

op 13 augustus 2016 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn Air Max schoenen voor 190 euro op 9 juli gekocht. Na een reis waar ik met een hand bagage (trolley, zonder scherpe randen) gelopen hebt die tegen mijn schoenen een paar keer gebotst heb, zitten er twee flinke scheurtjes in waar er nu lucht uit lekt. Ik heb met Footlocker gebeld waar ik de schoenen gekocht heb, en ze zeggen dat er bij Air Max geen garantie op zit. Heb ik voor 100% mijn geld aan een merk besteed en 0% kwaliteit?

Gewenste Oplossing:

Wanneer ze gemaakt worden of dat ik een tegoed bon krijg om nieuwe schoenen te kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Nike

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Nike nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eskil