Klacht: Agenda 2016

op 18 juli 2016 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De zak agenda van 2016 heb ik er twee van 1 voor thuis 1 voor in de auto nog nooit zulke slechte agenda s van de Hema gehad en dat terwijl ik ze zeker al 15 jaar elke keer weer 2 koop voor 1.95 stuk maar dit jaar een andere agenda dat zag ik al maar wat een slechte kwaliteit alle bladen zitten los en vallen eruit,hopelijk gaan jullie volgend jaar weer terug naar de kwaliteit van de jaren ervoor, dit jaar waren ze duurder maar ook veel slechter.

Gewenste Oplossing:

Terug naar de kwaliteit van de andere jaren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Vervelde