Klacht: Afzien van verkoop

Ireneva1 op 02 juli 2020 over iBlue Makelaars in de categorie Makelaars

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb afgezien van verkoop en tijdens het traject van verkoop. Moest ik zelf de rekening van de fotograaf betalen. Terwijl dit in het pakket zou zitten. Van de fotograaf heb ik vernomen dat ze de rekening maar naar mij moesten sturen omdat ibleu een achterstand van betalen heeft. Na het doorgegeven te hebben dat ik afzien van verkoop van het huis. Heb ik verder niets meer vernomen. . tot ik een mail kreeg met een nota voor het het bedrag van 2059 euro. Wat je betaald als het huis verkocht zou zijn.

Gewenste Oplossing:

Dat ze kosten van de fotograaf betalen. Die ik nu zelf heb betaald. En aangeven deze nota te vernietigen. Ook contact gegevens om een handgeschreven brief te sturen mis ik op de website.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over iBlue Makelaars

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over iBlue Makelaars nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ireneva1