Klacht: Afspraken niet nakomen

op 17 maart 2017 over MyXLshop in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde een lady shave kopen en hen vooraf gevraagt hoe dit ding. Als ik er een kocht en hij beviel niet was het peg je kon hem alleen terug sturen als hij kapot was binnen 100 dagen. Nou binnen gekregen en ja hoor lampje kapot. Dus mailen. En moest fotos sturen van het defect. Na dit gedaan te hebben kreeg ik 3 optisch. Retouren en geld terug. Houden en helft van het geld terug. of retour en nieuwe krijgen. ik koos 1. krijg ik na mijn mail terug dat ze hem niet terug mogen nemen wegens hygiene. terwijl ze het me wel vertellen voor ik bestel en ook nog is laten kiezen wat ik wil.

Gewenste Oplossing:

Geld terug zoals in de mail die ik kreeg voor ik bestelde ook stond dat ik hier dan recht op heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door MyXLshop in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door elke van der kaa