Klacht: Afspraak niet nakomen

op 06 oktober 2017 over Smiletickets.nl in de categorie Internetshops - Kaarten- en ticketverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb tickets besteld voor dr Pol, morgen 7 oktober in apeldoorn. Zojuist een email in spambox gekregen dat het niet doorgaat voor mij en mijn broer. Op hun site staat 100% ticketgarantie, maar ze willen wel binnen 90 dagen (dat is 3 maanden?!) het bedrag terugstortten. Voel mij opgelicht en erg verdrietig

Gewenste Oplossing:

Binnen 7 dagen mijn geld terug

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Smiletickets.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Smiletickets.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door DaMaFaLi