Klacht: Afmelden nieuwsbrief werkt niet

op 04 juni 2017 over H&M in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Tot 10 keer toe zelf afgemeld via de link, werkt niet. Toen geklaagd bij h&m via Twitter, zeiden dat ze me handmatig hadden afgemeld, kreeg alsnog mail! Daarna hebben ze het nog doorgespeeld naar de it afdeling, en zou het allemaal geregeld moeten zijn maar ik krijg vandaag alweer spam van ze!

Gewenste Oplossing:

Meld mij af van de nieuwsbrief.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over H&M

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over H&M nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Ansjah