Klacht: Afboeken van bedragen

Regnerus1234 op 09 januari 2023 over VRIJEVERHUUR.NL in de categorie Algemeen, Verhuur

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dag mensen,
Onlangs is er weer een bedrag van mijn privé rekening geboekt. het betreft nu een bedrag van €39,98 ten gunste van Novamora op 4 januari. Ik heb dit nagezocht en dit blijkt een datingsite voor ouderen te zijn. Eerder al werden bedragen afgeboekt van flrten.nl of zoiets. Ik vraag het geld gewoon terug via de bank, maar zij blijven mij lastig vallen. Ik heb geen lidmaatschappen bij deze organisaties en wil dat ook niet. ik kende hun niet eens.
Wilt u mij AUB helpen

Gewenste Oplossing:

Ik heb mij nergens voor aangemeld en wil daarom ook niet betalen voor deze sites

Beoordeling 8/10 star-4 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over VRIJEVERHUUR.NL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over VRIJEVERHUUR.NL nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Regnerus1234