Klacht: Administratie kosten betalings termijn

op 12 juli 2019 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter had haar boeken te laat ingeleverd
Geen probleem als je het op tijd opstuurt word er geen factuur gestuurd
Dus vlg dag diirect verzonden.
Krijg ik na een week factuur dit was een foutje en kon ik als niet verzonden bezien omdat boeken niet ingescand waren
Nu krijg ik dus wel een factuur voor de administratie kosten? Binnen 14 dagen betalen anders extra kosten. Nu is wetterlijk termijn 30 dagen, daar nog eens bijkomend dat half Nederland op vakantie is en dit soort dingen thuis doet.
Pint een slechte voorlichting punt twee korte termijn en dreigen met extra kosten
Oplossing lang termijn en mijn kosten terug

Gewenste Oplossing:

Wanneer termijn 30 dagen word zoals hoort
En wanneer ik mijn kosten terug krijg is geen afspraak
Er is mij geZegt kan factuur als niet verzonden bezien

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Iddink

Reactie van de melder van de klacht Sasje 1971

1 jaar geleden - Overigens er werd geZegt bij te laat betalen dat er aanmaningskosten in rekening gebracht werd dit mag niet gelijk er hoort eerst een herenering gestuurd worden met de kans om alsnog binnen twee welen te voldoen Jullie houden je echt niet aan de regels

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Iddink nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Sasje 1971