Klacht: Adidas superstar wit

op 27 juni 2016 over Adidas in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste heer/mevrouw,
ik heb in op 18 April 2016 de erg leuke schoenen Adidas Superstar gekocht in Eindhoven bij Shouline. Nou zag ik tot mijn grote verbazing dat de schoenen nu al kapot gaan van binnen))-: Ik vindt erg jammer en ook erg snel want ik heb de schoenen niet elke dag aan en ik dacht eigenlijk dat het ook een goede kwaliteit moet zijn van Adidas en niet dat er na een paar maand al gaten in zitten.
Ik ben hierover erg terleurgesteld en ik hoop dat u mij hiermee verder kunt helpen. Ik zou ook graag naar de winkel terug willen gaan maar dit is voor mij 2 uren rijden en daar zijn natuurlijk ook weer kosten aan verbonden. Ik hoop dat u mij kunt helpen en ik zo spoedig mogelijk van u hoor.

Met vriendelijk groet
Miranda Niemeijer

Gewenste Oplossing:

Ik ben tervreden als ik een snelle reactie van u krijg met een vergoeding.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Adidas

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Adidas nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door MNiemeijer