Klacht: Activeringscode komt telkens te laat

op 27 april 2016 over DigiD in de categorie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Voor de derde maal dit jaar is mijn activeringscode te laat aangekomen. De reden voor de vertraging is het feit, dat zij weigeren mijn Private Bag adres te gebruiken. Wij hebben hier geen huis aan huis bezorging en dat de brief hier uiteindelijk wel aangekomen is, is een wonder werk ongelukkig veel te laat.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik eindelijk mijn DigId ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht Wilhelmus Jozef Witteveen

1 jaar geleden - Wanneer kan ik een antwoord verwachten

Alle klachten die gemeld zijn door Wilhelmus Jozef Witteveen