Klacht: Actie uit de folder

patriesje1987 op 15 oktober 2020 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik zag in de folder een autostoel van frozen staan dat zou in gaat vanaf 13 oktober dat kon je dan bestellen op internet stond echt duidelijk die datum om dus ik 14 oktober kijken staat er in eens uitverkochtšŸ¤”šŸ¤Ø hoe dan de zelfde dag dus ik hun aangesproken zegt ze in eens nee mevrouw dat is 12 oktober ingegaan en zijn idd al uitverkocht had ze in eens de datum verandert op internet dus ik bleef gewoon volhouden zei ze in eens ik kan er niks anders van maken fijne dag nog verder

Gewenste Oplossing:

als ze een keer normaal mensen te woord staan en mensen niet gaan belazeren met acties uit de folders dat is gewoon mensen misleiden

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door patriesje1987