Klacht: Achter af betalen

op 19 mei 2020 over Bol.com in de categorie Online Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Jaren lid van Bol.com. Altijd alles netjes afbetaald. Nu werkt achteraf betalen niet meer. En krijg te horen dat het via een systeem gaat. Onvriendelijke medewerkers die mij vertellen dat het wel zal werken na een paar bestellingen. Tot heden meer dan 5 bestellingen geplaatst maar de optie is nog steeds niet mogelijk

Gewenste Oplossing:

Dat ik achteraf kan betalen zoals ik gewend ben al jaren. Klantvriendelijker zijn vooral voor trouwe klanten. Geen valse beloftes maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Bol.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Bol.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bramhi