Klacht: accu’s laden niet op

op 01 juli 2012 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb voor vaderdag een mooie accuboor gekregen, maar helaas elke keer als ik em wil gebruiken zijn de accu’s, na oplading leeg of bijna leeg. bij nadere inspectie blijken de pakpunten waarmee de accu contact moet maken met de stroom er bijna helemaal afgesleten. dus hij laad gewoon niet op. met een accu zo weinig keer opgeladen vind ik dit toch een kwalijke zaak. ben zelf best handig maar aan dit probleem kan ik zelf niks veranderen dus zit nu met een nutteloze accuboormachine en heel veel ergenis.

Gewenste Oplossing:

de boor bevalt prima maar is zo niet te gebruiken, dus mijn suggestie is dat ik 2 nieuwe accu's krijg en ik de accu's die ik nu heb terugstuur om het defect te kunnen aantonen.

Alle klachten die gemeld zijn door 2468158