Klacht: accus laden iet of nauwelijks en zijn dag na opladen leeg!

op 16 juli 2012 over Bosch in de categorie Electronica - Wasmachines

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb aangeschaft de Bosch accuboormachine PSR 960. ik had Bosch hoog in het vaandel staat waar het electronische apparatuur betreft maar dit is mijn eerste miskoop geweest. blij als ik was met deze mooie set met twee accus snel was de blijhed omgeslagen in ergernis. de bijgeleverde accus, nauwelijks gebruikt, zijn na opladen zeer snel ontladen zonder gebruik te kunnen maken. ik heb nu een van de twee accu’s continu in de lader staan zodat ik even een paar schroefjes kan indraaien. gekeken op internet naar nieuwe accu’s kom ik tot de conclusie dat ik beter de hele set weg kan gooien en een nieuw apparaat kopen. logisch dat ik dan 99% niet voor Bosch zal kiezen.

Gewenste Oplossing:

twee nieuwe accu's omruilen tegen deze inferieure accu's. no charge natuurlijk.

Alle klachten die gemeld zijn door pcpot