Klacht: accu/batterij laad niet op

op 19 oktober 2016 over Asus in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn Laptop ASUS R510Z daarvan laad de accu niet meer op. Kan hem alleen maar gebruiken als hij op netstroom zit. Haal ik de adaptor eruit dan gaat de laptop ook uit en kan alleen maar onder netstroom gebruikt worden. Onderop mijn scherm/balk staat een icoon en dat zegt: 0% beschikbaar (aan netstroom, batterij wordt niet opgeladen).

Gewenste Oplossing:

Als de accu weer oplaadt en ik de laptop ook kan gebruiken voor een paar uur zonder netstroom.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Asus

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Asus nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Marlies1954