Klacht: Accu loopt razendsnel leeg

op 17 juli 2012 over Toshiba in de categorie Electronica - Computers

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vorige week kocht ik een netbook (Toshiba NB520) om mee te nemen op vakantie. Na nog geen week, loopt de accu al zo snel leeg dat Windows 7 via een icoontje aangeeft dat hij maar beter vervangen kan worden.
Een concreet voorbeeld: gisteravond heb ik de accu opgeladen en daarna de computer afgesloten en opgeborgen. Vanochtend bleek de accu al zo leeg te zijn, dat de computer pas kon worden opgestart toen ik hem aansloot op het lichtnet. Terwijl hij de hele nacht gewoon heeft uit gestaan! Die accu is dus ‘zo lek als een mandje’. Straks vertrek ik op vakantie, helaas zonder netbook. Voor €339 verwacht ik een betere kwaliteit.

Gewenste Oplossing:

Ik wil een nieuwe accu die het minstens een paar jaar volhoudt voordat hij, in Windows' woorden, degenereert. Dat dit nu na nog geen week al het geval is, is volstrekt belachelijk.

Alle klachten die gemeld zijn door Rauws