Klacht: Account gestolen

op 19 augustus 2016 over Habbo Hotel Nederland in de categorie Internet Games

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,
Sinds 2006 gebruikte ik het account ‘Bouarfa’ ik ben na een paar jaar gestopt met op het account te gaan. Sinds deze maand probeer ik er wee op te gaan maar ik denk dat iemand mijn account heeft gestolen in de tijd dat ik er niet heb opgezeten. Ik heb er heel veel tijd en geld in geinvesteerd en ik vind dit heel jammer. Ik kan alle wachtwoorden doorgeven die ik destijds heb gebruikt en het emailadres. En de gebruikersnaam is ook nog eens mijn achternaam. Het account was altijd een vrouwelijke habbo en nu is het een jongen mischien kunnen jullie dat nog zien van vroeger.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik na al die jaren mijn account terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Habbo Hotel Nederland

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Habbo Hotel Nederland nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Bouarfa