Klacht: Onterechte beschuldiging

Terah op 29 oktober 2021 over Acces World in de categorie Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op mijn tweede werkdag heb ik met de heftruck een bigbag laten vallen. Ik meldde dit aan mijn chef en direct zei hij We gaan er maar mee stoppen, Ik heb vervolgens mijn heftruck aan de kant gezet en ben vervolgens naar huis gegaan omdat ik naar mijn mening ontslag had gekregen, wat naar mijn mening volledig onterecht was omdat je volgens de wet genoeg tijd moet krijgen om het werk je eigen te maken.
Een paar uur later wordt tempo-team opgebeld door een werknemer, een Heftruckchauffeur genaamd Mark van het bedrijf, deze werknemer had de klacht dat ik met voorbedachte rade, met de heftruck, bewust een stapel bigbags omver had gereden met de bedoeling dat deze Big bags die 1000 kilo wegen boven op hem zouden vallen teneinde hem van het leven te beroven.
Deze beschuldigingen zijn volstrekt onwaar. Toch kreeg ik van het uitzendbureau te horen dat ik niet meer voor hun mag werken en dat er tevens een rapportage wordt gemaakt zodat alle tempo-team medewerkers intern weten dat ik een zogenaamde gevaarlijke heftruckchauffeur ben.
Verschrikkelijk dat een onbekend persoon zomaar een klacht kan indienen over iemand waardoor die persoon zijn hele carrière op losse schroeven komt te staan en dan te bedenken dat ik mijn vorige baan heb opgegeven om voor Tempo Team bij C-Port te gaan werken, maar voordat ik bij C-Port aan de slag kon moest ik eerst nog even een paar dagen naar Access World waar ik op de tweede dag al werd ontslagen, onterecht en nu heb ik geen werk geen recht op WW alles is kapot.

Gewenste Oplossing:

Ik zou graag willen dat de heftruckchauffeur Mark op het matjje wordt geroepen en ik hoop van harte dat er camerabeelden zijn waarop dan te zien zal zijn dat ik een goede heftruckchauffeur ben en helemaal niemand aan heb gereden of willen rijden

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Acces World nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Terah