Klacht: Absurt te hoog gestapelde winkelmandjes

op 29 april 2017 over Dirk van den Broek in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag op 29 april 2017 bezochte ik u zaak aan de schiedamseweg te Rotterdam,
Bezocht ik vrolijk en blij u zaak om de grote boodschappen te halen, aankomen in u zaak trof ik een absurt te hoog gestapelde winkelmandjes en nog niet te realiseren hoe gevaarlijk dat is. In alle drukte trok ik mijn winkelmandje en tegelijkertijd de hele stapel mee, dat zijn en weegt een heel aantal kilo’s, dat ik de overdonderende pijn niet kon verdragen aan me scheenbeen en de schrik wat mij overkwam dat ik de zaak gelijk heb verlaten. Ik kreeg mijn ongenoegen, hoe zit het met de veiligheid van u zaak los van dit voorgeval dat zich heeft voorgedaan.

Bij deze kom ik er spoedig mogelijk op terug want ik ben al jaren trouwen klant. Dat ik de manager van de zaak aanspreek met betrekking tot dit voorgeval, hoe absurt dit is om de winkelmandjes zo absurt/kinderachtig hoog op te stapelen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer de veiligheid in de zaak verbetert is los van evt. werkruk die der heerst.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dirk van den Broek over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Felicia 22