Klacht: Absurd slechte kwaliteit

op 16 juli 2012 over Nike in de categorie Sportmerken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn bruinkleurige sportschoenen (met suède leer) laten zeer te wensen over. Ik heb deze nog geen 6 weken geleden gekocht bij een sportzaak in Maastricht. Reeds na 2 weken scheurde het leer bovenin bij de naad. Ik heb dit voor 6,50 euro laten repareren bij een ambachtelijke schoenmaker. Eind vorige week merkte ik dat de schoen nu op 2 andere plaatsen begint te scheuren. Ik gebruik deze schoenen enkel om naar mijn werk te gaan. De kwaliteit van de schoenen is rondom slecht. Het waren schoenen van ‘slechts’ € 39,95, echter is het teleurstellend dat de schoenen nu al kapot gaan. Ik heb deze ervaring overigens nooit eerder gehad met Nike producten, meestal is de kwaliteit naar behoren zover ik oordelen.
Helaas heb ik het aankoopbewijs van de schoenen niet meer, dan was ik wel even naar Maastricht gegaan om mijn beklag te doen bij de betreffende winkel.

Gewenste Oplossing:

Een aanbod om de schoenen fatsoenlijk te laten repareren, dan wel een soortgelijk ander paar aan te bieden.

Alle klachten die gemeld zijn door Bobstrikers