Klacht: Abbonnement opgezegd

op 19 september 2016 over Basic Fit in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik heb mijn abonnement bij basic fit per direct opgezegd en heb onlangs een brief van hun ontvangen van 53 a 54 euro dat ik moet betalen terwijl ik een opzegbrief naar hen verstuurd echter kreeg ik daarna een mail dat een factuur niet is betaald terwijl ik een bevestigingsmail heb gekregen dat mijn abonnement is beëindigd

Gewenste Oplossing:

Als mijn lidmaatschap per direct is beëindigd en ik het bedrag niet hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Basic Fit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Basic Fit in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Basic Fit een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Basic Fit

Heeft op 19 september 2016 om 09:28 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Kadir,

Bedankt voor je bericht.

Volgens onze gegevens is jouw lidmaatschap per 1-2-2016 stopgezet. Uit onze gegevens blijkt ook dat de maand januari niet is betaald. Dit is de reden waarom jij nog bericht krijgt over een openstaand saldo, inmiddels vermeerderd met aanmaningskosten. Het verzoek is dan ook om het openstaand bedrag zo snel mogelijk te voldoen. Zodra de betaling binnen is, is alles afgerond.

Met vriendelijke groet,
Nathalie van Basic-Fit

Alle klachten die gemeld zijn door Kadir Akturk