Klacht: Aanmaning ontvangen voor niet geleverde diensten

op 25 juni 2021 over Zorgtoeslag.nl in de categorie Adviesbureau

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb voor mijn zoon een aanmaning ontvangen dat hij ze 47 euro moet betalen voor het aanvragen van de zorgtoeslag, ik heb direct bij de belastingdienst de zorgtoeslag aangevraagd voordat mijn zoon zijn gegevens op deze louche site had ingevuld …het bedrag op de brief is 39.50 7,50 aanmaningskosten
Buiten het feit dat dit bedrijf niks heeft hoeven doen omdat het al was aangevraagd mogen ze de aanmaningskosten ook helemaal niet in rekening brengen zonder dat er een herinnering is gestuurd en dan nog mag er maximaal 15 % op worden berekend

Gewenste Oplossing:

De rekening word ingetrokken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Zorgtoeslag.nl

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Zorgtoeslag.nl nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door susan_suzy