Klacht: aanleg tot diefstal schuldig verzuim

op 05 september 2018 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

moet van personeel ah bredene je boodschappen en tassen afgeven aan balie maar vorige woensdag is mijn Armani zonnebril en al mijn boodschappen van lydl gestolen en ze zien mij op de beelden maar niet de dief…????!!!! de manager vertikt het iets te doen want ben maar klant he… ze hebben mij al beschildigd van diefstal een vriendin van me maar een echte dief vinden ze niet…??? pff en wie gaat mij vergoeden je bent verplicht je spullen af te geven maar als het gestolen wordt is het op eigen risico das juridisch niet correct jullie moeten lockers hebben en niet alles naast de uitgang op de vloer kloppen

Gewenste Oplossing:

als ik klacht bij politie heb gedaan tegen ah :volgt spoedig

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door glenn68