Klacht: aankoop niet bevestigd wel geld afgeschreven

op 15 augustus 2017 over Viagogo in de categorie Kaartenverkoop

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik wilde drie kaarten kopen voor Andrea Bocelli op 30 juni 2018 in keulen alles ingevuld creditcard. alleen om te bevestigen moet je email nog invullen dit heb ik niet gedaan omdat op het laats zag ik dat er 150 euro aan kosten bij kwamen. Op een duitse site de kaarten voor het zelfde bedrag plus 15 verzendkosten. worden binnen drie dagen ook op gestuurd en niet een week van te voren.

Gewenste Oplossing:

Aankoop annuleren en geld terug. ik heb een foto gemaakt van het scherm waarin je kunt zien dat ik niet bevestigd hebt het staat nog in het rood.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Viagogo

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Viagogo nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door klaasea