Klacht: aankoop bedrag Camel Zwaar Shag 50 gram

op 30 juni 2016 over Camel in de categorie Sigaretten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

mijn klacht ik rook al een paar jaar camel zwaar kosten 7,20 en nou koop ik vandaag weer een pakje betaal ik in 1 keer 8,00 euro dit is toch idioot in 2 jaar tijd hebben ze een totaal prijs verhoging van 3 euro gedaan dit is niet meer te roken bah je gooit al zeker 15 gram weg omdat er voor 15 gram kruum overblijft CAMEL DOE EN DENK EENS AAN JE KLANTEN ZOU HOUD JE NIKS MEER OVER

Gewenste Oplossing:

prijzen omlaag

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar Camel over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door Camel in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door AQWS