Klacht: Aangevallen door n kassière

op 05 oktober 2016 over Albert Heijn in de categorie Supermarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 5 oktober,rond 16u,was ik met mijn dochter van 9 in de Albert heijn op het stadionplein te Amsterdam.ik werd ietwat geïrriteerd door n persoon voor mij in de rij die weigerde al zijn boodschappen op de band te leggen,zoals het hoort,lijkt mij..de kassière zei hier niks over,alleen dat ik maar moest wachten..
Uiteindelijk waren mijn boodschappen toch gescand,maar op de manier hoe ik werd bejegent,besloot ik om bij de infobalie maar af te rekenen…ik ben n volwassen,Nederlandse vrouw van 40,en laat mij niet schofferen door n “kind” van 16 namelijk…
Op het moment dat ik bij de infobalie kwam moest ik al de boodschappen uit mn tas halen en mocht ik niks meer afrekenen..het ging zelfs zo ver dat 1 persoon mijn tas uit mijn handen trok,waarop ik m natuurlijk terugtrok,waardoor mijn tas nu kapot is!!!.diegene schold mij ook uit voor van alles en nog wat..!!kutwijf,….. blanke,dat soort shit..ik bedoel..blijf van mijn spullen af,en scheld mij niet uit of discrimineer mij! !!.hierna ging ik met mijn dochter naar buiten…ik kwam na ongeveer 5minuten terug omdat ik de naam wou weten van degene die mij zo had bejegent zodat ik de volgende dag met n manager kon praten..want die was er blijkbaar niet..ook al had ik daar om gevraagd..zodra die kassière mij zag,werd ze helemaal gek..ze ging met dingen gooien,waarbij ze n andere klant raakte..ik wou n foto maken van haar zodat ik die aan de politie kon laten zien..toen vloog ze mij aan en wou me slaan,maar miste en toen greep ze mijn telefoon waardoor nu mijn hoesje kapot is…Dit is absoluut ontoelaatbaar!!!!!!!!!!!ik heb melding gedaan bij de politie hiervan en ik zou morgen,6oktober,worden gebeld door de supermarktmanager om langs te komen voor n gesprek..ik hoop dat hij of zij mij belt morgen anders ga ik zelf langs en ga ik zeker aangifte doen bij de politie….ik was inderdaad schuldig aan ietwat geïrriteerd gedrag…maar ik heb niks of niemand aangeraakt!!!maar ik word word wel uitgescholden,gediscrimineerd en mijn persoonlijke spullen worden kapot gemaakt!!!!Dit is echt niet normaal en ik ben behoorlijk van slag hiervan,laat staan mijn dochter van 9 jaar!!!!!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als er oprechte excuses worden gemaakt naar mij en mijn dochter..en als ik een nieuw telefoonhoesje en een nieuwe tas krijg...want beiden zijn kapot door haar...
Het meisje op de foto is degene waar het over gaat.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Albert Heijn

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Albert Heijn nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Simone86