Klachten over A-Tax De Vries

Hieronder kunt u zien welke klachten er over A-Tax De Vries zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van A-Tax De Vries in de categorie Taxibedrijven

6 klachten gemeld
1.3 /10
3 stemmen
3

A-Tax De Vries Complimenten

Taxi te laat

Klacht van de Fey op 15 december 2023 over A-Tax De Vries in de categorie Taxibedrijven

Na geregeld bellen Taxi komt zo dus niet!!!! Pas na 1 uur wachten belde de chauffeur dat hij onderweg weg naar mij Maar ik kon niet meer naar mijn afspraak in het Ziekenhuis Dus je kan er niet op aan dat het... Lees meer

Schofterig behandeld

Klacht van Remco oord op 01 december 2023 over A-Tax De Vries in de categorie Taxibedrijven

Hallo ik kreeg via de zorgverzekering dit taxi bedrijf om mij te brengen en halen om voor keelkanker behandeling behandeld te worden in vu Amsterdam...de eerste 3 weken van de 7 kwamen ze zowel op de heenweg en terugweg gemiddeld... Lees meer

Gererveerde kwam niet.

Klacht van PaulSchnek op 28 november 2023 over A-Tax De Vries in de categorie Taxibedrijven

Vandaag een bestralingsbehandeling bij het NKI/AVL in Hoofddorp. Vanuit Bloemendaal de heenreis gereserveerd om 14:15 en de terugreis vanuit Hoofddorp om 15:45. Heenreis ging prima op tijd, maar terug geen taxi te bekennen. Na meerdere telefoontjes met medewerkster Monique... Lees meer

Slechte planning

Klacht van T H Bakker op 06 maart 2023 over A-Tax De Vries in de categorie Taxibedrijven

Ik,zittend in een rolstoel,heb 3 uur moeten wachten op de terugrit vanuit het AVL in Amsterdam als reden werd er gezegd dat het erg druk was maar ik geloof daar niets van dat het zo druk was dat ik 3... Lees meer

Door rijden

Klacht van Ghena2006 op 26 november 2022 over A-Tax De Vries in de categorie Taxibedrijven

Beste meneer/vrouw Ik stond vandaag om 12 uur in busstation Amstelveen om naar nes aan de Amstel Kerklaan met de bus nummer 149.Ik sond bij halte A en ik wachten op de bus en hij stopte niet bij de... Lees meer

Twee uur te laat opgehaald

Klacht van Regio op 02 september 2022 over A-Tax De Vries in de categorie Taxibedrijven

Mijn man gaat twee keer per week naar een zorgboerderij. Het gaat hier om oudere dementerenden waarvoor regelmaat erg belangrijk is. Het kom nogal eens voor dat hij of te vroeg of te laat wordt opgehaald. Men houdt zich niet... Lees meer